Verzenden & Bezorgen

Voor het verzenden en bezorgen brengen wij kosten in rekening.

PostNL

De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het pakket. Indien uw bestelling door de brievenbus kan en maximaal 2 kg weegt, wordt een tarief € 4,25 berekend.

Voor bestellingen zwaarder dan 2 kg of niet door de brievenbus passen is de pakketverzending van toepassing. Dit betekent dat bij een bestelling tot 30 kg € 7,25 per pakket in rekening wordt gebracht. 

Nadat wij de betaling voor uw bestelling hebben ontvangen, wordt uw bestelling aangeboden bij PostNL.       

Verzending naar het buitenland

Voor verzending naar het buitenland hanteren wij de geldende tarieven en voorwaarden van PostNL.

Bij leveringen naar het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn. Deze zijn niet bij de aangegeven totaalprijs inbegrepen. U dient deze kosten zelf te voldoen. 

Verpakking

Bij het verpakken van uw bestelling maken wij zoveel mogelijk gebruik van gebruikt verpakkingsmateriaal om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Risicopakketten

Risicopakketten zoals goederen van glas, of waar veel glas verwerkt is versturen wij in overleg met de klant. Eventuele waarschuwingen staan bij het product vermeld. De voorkeur gaat er naar uit dit soort pakketten af te halen.

Pakketten worden zeer zorgvuldig door ons verpakt.

Bezorgen

Meubelstukken kunnen wij bij u thuis bezorgen. Voor het bezorgen rekenen wij € 0,70 per gereden kilometer.

Met een minimumbedrag van € 30,00 en een maximum bedrag van € 90,00. Deze tarieven gelden alleen voor Nederland. Voor Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen gelden afwijkende tarieven. Te veel betaalde transportkosten worden teruggestort. Heeft u vragen over de transportkosten, stel ze gerust.

Prijzen van bezorgkosten zijn de kilometers van onze werkplaats/atelier naar het bezorgadres (enkele reis).

Wij doen onze uiterste best uw aankopen zo spoedig mogelijk te bezorgen op een tijdstip dat u uitkomt. Na ontvangst van uw betaling van de bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een bezorgafspraak te maken.  

Wij leveren het meubel af in uw woning op de begane grond. Onze transporteur komt alleen en heeft bij zware en/of grote meubels een handje hulp nodig. 

Onze meubels worden bezorgd door een vaste transporteur, die zeer zorguldig met uw aankoop omgaat. 

Afhalen

Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling af te halen. Wij zullen samen met u een geschikte datum en tijd afspreken.  Komt u een kast halen, dan adviseren wij zelf wat dekens of doeken mee te nemen om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

 

Sommige producten zijn vanwege het gewicht, afmeting of kwetsbaarheid niet te versturen en alleen af te halen, of te laten bezorgen, dit staat altijd bij de producten vermeld.

© 2014 - 2024 Cedilles Choice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel