Herroeping & Retouren

Herroeping
De verkoper hanteert een wettelijk termijn van 14 dagen waarbinnen de koop kan worden ontbonden. Na deze14 dagen voor de herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

  1. De klant heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
  2. De klant heeft na het beroep 14 dagen om de bestelling terug te sturen
  3. Nadat de klant zich op het herroepingsrecht beroept heeft de verkoper 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten, inclusief de verzendkosten. Eventuele gemaakte betaalkosten (Klarna) worden niet vergoed.
  4. De verkoper betaalt de aankoopsom zo spoedig mogelijk terug nadat het artikel/artikelen binnengekomen is/zijn of wanneer u kunt aantonen dat het/de artikel/artikelen retour gestuurd is/zijn.
  5. Het terugzenden van de geleverde artikelen en de verzendkosten hiervan zijn voor rekening en risico van de koper.

Gebruik hiervoor ons herroepingsformulier  (zelf uitprinten)

Retourneren
Indien u één of meerdere artikelen wenst te retourneren verzoeken wij u vriendelijk ons te informeren middels een mail info@cedilles-choice.nl met daarin aangeduid de artikelen die u wenst te retourneren. 

  1. Retourneren kan binnen een termijn van 14 werkdagen na aflevering. De verkoper draagt zorg dat u zo snel mogelijk het gehele aankoopsom (uiterlijk 14 dagen na ontbinding), inclusief verzendkosten terug gestort krijgt op uw bankrekening. Eventuele gemaakte betaalkosten (Klarna) worden niet vergoed. Transportkosten voor levering meubels valtlen buiten deze regel.
  2. De verkoper betaalt de aankoopsom zo spoedig mogelijk terug nadat het artikel/artikelen binnengekomen is/zijn of wanneer u kunt aantonen dat het/de artikel/artikelen retour gestuurd is/zijn.
  3. Het terugzenden van de geleverde artikelen en de verzendkosten/transportkosten hiervan zijn voor rekening en risico van de koper. 

Gebruik voor een retournering ons retourformulier (zelf uitprinten)

 

© 2014 - 2024 Cedilles Choice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel