Wie is Cedille??

Leuk dat je in mijn webwinkel terecht bent gekomen.

De keuze op het web is enorm en daarom ben ik extra blij dat je even de tijd hebt genomen ook mijn winkel "binnen te stappen".

Achter de bedrijfsnaam Cedille's Wonen zit Caroline Honnefeller.

Misschien vind je het leuk te weten met wie je te maken hebt en wie er met zoveel passie dagelijks aan haar winkel werkt om de klanten met vragen en bestellingen van dienst te zijn. 

Als kind was ik altijd al bezig mijn eigen kamertje "op te leuken". Heel vaak met spullen die ik kreeg, om er iedere keer weer iets unieks van te maken. Schuren, schilderen, vermaken, het kon me niet te gek zijn. Ik kon niet alles zelf houden dus begon ik heel voorzichtig mijn "schatten" te verkopen.

Nadat ik mijn school had afgerond, moest ik maar eens "echt" aan het werk, begon aan een kantoorbaan en was met een paar jaar directiesecretaresse van een groot Nederlands softwarebedrijf, een geweldige baan waarbij ik de Raad van Bestuur ondersteunde. Toch mistte ik het pionieren en besloot een secretariaatbureau te starten. Dit groeide en groeide, we hielden ons bezig met telefoonantwoordservice, notuleerservice, er ontstond een telemarketingbureau en ik onwikkelde een bureau voor werving en selectie met als specialisatie telefonistes en secretaresses. Na een aantal jaren werd het tijd voor iets anders, deze keer ging ik weer studeren en heb jaren een zeer goed lopende praktijk voor Orthomoleculaire geneeskunde gehad. Maar de drang op zoek te gaan naar unieke items en vooral het opknappen van leuke meubels bleef.

Een grote stap werd genomen toen ik door een scheiding van Brabant naar Drenthe verhuisde, Cedille's Wonen werd geboren en ik ging me volledig richten op mijn passie. Met veel plezier ben ik sindsdien continue op zoek naar leuke items die jou woning, restaurant, B&B, kantoor of tuin net even dat persoonlijke tintje geven. Ik struin markten af naar kleine en grote voorwerpen en sleep kasten, tafeltjes en stoelen naar mijn werkplaats/atelier waar ze een tweede leven krijgen. Heb jezelf een meubelstuk dat je een andere look wilt geven, ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Het assortiment wisselt voortdurend. Kom dus regelmatig even "aanwaaien". Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar ook blijf geinformeerd over eventuele (kortings)acties.

Bedankt dat je hier bent en veel plezier in de webshop.

Heb je vragen stel ze gerust mail; info@cedilles-choice.nl of bel of app naar 06-19852574

Vriendelijke groet,

Caroline

© 2014 - 2024 Cedilles Choice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel