Milkpaint

Milk Paint of caseïneverf is een authentieke en 100% natuurlijke verf, al duizenden jaren oud. Miss Mustard Seed’s Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten: melkeiwit (caseïne), kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De verf bevat geen oplos- of conserveringsmiddelen en is geurvrij. Miss Mustard Seed’s Milk Paint is ideaal voor verschillende decoratieve verftechnieken, op verschillende ondergronden en kan zowel binnen als buiten toegepast worden. De verf is ademend en zeer milieuvriendelijk.

Miss Mustard Seed's Milk Paint wordt geleverd als een poeder in een afsluitbare verpakking. Je hoeft dit poeder alleen maar te mengen met water. Heel eenvoudig!

Eén verpakking van 230 gram dekt ongeveer 6,5m2. 

Aangebracht op een poreuze of onafgewerkte ondergrond, zal Miss Mustard Seed’s Milk Paint in het hout trekken, zeer goed hechten en later niet meer loslaten. Door hechtmiddel (bonder) aan de verf toe te voegen, hecht het ook op een niet poreuze ondergrond (zoals oude vernis- en verflagen, keramiek, metaal en glas). Wanneer je geen hechtmiddel toevoegt op deze gladde ondergronden, zal de verf op enkele plaatsen loslaten of afbladderen. Zo krijg je een natuurlijke brocante uitstraling "chippy look".

Het is wel noodzakelijk een afwerklaag aan te brengen bij Milkpaint. Je kunt hiervoor kiezen voor bijvoorbeeld was of olie. Alle producten vind je terug in de shop.

© 2014 - 2024 Cedilles Choice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel