Garantie & klachten

Het verpakken en verzendklaar maken van artikelen is iets waar door ons grote zorg aan wordt besteed. Toch kan het voor komen dat een bestelling kapot gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Met uitzondering van glas geven wij hier garantie op.

De meeste van onze artikelen zijn gebruikt en kunnen gebruikerssporen vertonen. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij het artikel. Gebruikssporen kunnen juist charme geven aan een artikel en zijn vaak van toepassing bij brocante goederen. 

Mocht het artikel tegenvallen na ontvangst neem dan contact met ons op.

Mocht je een klacht hebben neem dan gelijk contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om je bestelling naar behoren te verwerken of weer retour te nemen. 

Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen.

Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr) 

© 2014 - 2024 Cedilles Choice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel